vaevi.blogg.se

HANOI

Publicerad 2013-01-16 16:07:08 i , Vietnam,

På morgonen gick vi ner och käkade gratis frukost och småsnackade lite med Katherine från Texas, Emma från London och Jerone (som tydligen inte uttalar det så) från Holland. Dom va trevliga så vi bestämde oss för att gå på upptäcktsfärd i Hanoi! Korsandes i mopedkaoset kollade vi på allt vad old quaters i Hanoi har att erbjuda i form av prylar, kläder och mat. Framåt kvällen slog vi och Emma oss ner på dom små plaststolarna längs en gata och åt vår första ”Pho”, nudelsoppa med några konstiga köttbitar i och något som såg ut som lever. Därefter inväntade vi magsjukan som faktiskt aldrig kom och fortfarande inte har kommit. MEN man ska inte ropa hej! Den kommer nog så småningom. På kvällen gick vi med på hostelets barrunda och på en pytteliten bar 3 trappor upp i ett inklämt hus sprang jag på kusin-alexs förra flickvänn Hanna. Världen är bra liten ändå!

Dagen efter blev det lite shopping av jacka och halsduk eftersom vi visste att vi någon dag ville åka till bergsbyn sapa där vi hört att det ska va ännu kallare än i Hanoi. Som sista lunch med tjejjerna åt vi en av gatornas specielite: Cha Ca (grillad fisk). Jättegott!

/Elin

Kommentarer

Postat av: Lillemor

Publicerad 2013-01-22 10:34:34

Först nu hittade jag er blogg!!!.Det verkar som att ni verkligen trivs med livet. Skööönt. Här har vi en meter snö och jag skall ut och skotta igen. Nu väntar jag på nästa inlägg.

Postat av: Lillemor

Publicerad 2013-01-22 10:36:37

Är det sniglar i snäckorna eller är det svamp?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

MOA OCH ELIN

Nu drar vi ut i världen! Så här kan ni läsa om vart vi håller hus och vad vi gör med alla våra norska pengar.... Adiossss

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela