vaevi.blogg.se

EN BUSSRESA

Publicerad 2013-01-27 05:10:00 i Vietnam,

”Det finns ingen buss mellan Ha Long Bay och Ninh Binh” sa James från receptionen. Han hade fel. Vi hittade en lokal! Den kostade oss 36 kr för fem timmars resa. Vi tyckte bussen var smockad redan när vi klev på, men vi knöade ner oss mellan två säten och när vi tyckte att situationen inte kunde bli mer komisk började Britney Spears sjunga ”Oh baby, baby” ur högtalarna. Och här är det inga 45 minuters paus i Ringarum som gäller. 5 min, alla av, alla på. Pensionärerna hade inte hunnit äta sin brunsås, inte en chans! Men discobussen fortsatte. Vi skrattade, alla skrattade. Tjejen till vänster om Elin hade lyckats bli åksjuk och det ända hon hade att spy i var genomskinliga plastpåsar. Därefter langades påsarna vidare i bussen fram till mannen som kastade ut dom genom fönstret. Det var definitivt ingen turistbuss vi hade hittat och vid det här laget hade ytterligare minst 15 pers klivit på bussen. Tur att vietnamesernas rumpor är hälften så stora som våra. Dessa fem timmarna var utan tvekan de mest skrattfyllda hittills!

-Och där kom en till påse flygande......

 /Moa

 

Kommentarer

Postat av: Lillemor Sörenson

Publicerad 2013-01-27 13:59:23

Så fantastiskt annorlunda ni verkar ha det. Tack för att ni skriver så bra ja tom så att man nästan tycker man är med på resan.
Tack, tack och kramar i massor

Postat av: Sarah

Publicerad 2013-02-10 17:45:22

Hahaha vad roligt och fruktansvärt! Häftig bild.

Svar: Ja, utan tvekan den roligaste bussredan någonsin!!
MOA OCH ELIN

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

MOA OCH ELIN

Nu drar vi ut i världen! Så här kan ni läsa om vart vi håller hus och vad vi gör med alla våra norska pengar.... Adiossss

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela